SevenSix – Tennis (2017)

Kunde: SevenSix.

Antall studenter: 2.

Utfordring: SevenSix er et nylig startet firma som ønsker å skape en e-læringsplattform for tennisspillere. SevenSix brenner for sporten, og ønsker å tilby en plattform som spillere og trenere sammen kan bruke for å forbedre spillerne gjennom analyse av kamper og treninger. På sikt skal plattformen integrere eksterne tilbydere av sensordata, som for eksempel Fitbit, for å få mer statistikk som kan brukes til analysering. Tennis er en av de mest populære sportene i verden, og plattformen skal være både for profesjonelle og vanlige spillere.

Løsning: Studentene og én mentor fra Capgemini brukte Summer of Code 2017 til å utvikle en MVP (Minimum Viable Product) av plattformen. De utviklet en webbasert plattform med Angular som frontend teknologi og en rekke skyløsningsteknologier fra Microsoft i backend.

Resultat: På SevenSix plattformen kan spillere og trenere registrere seg og bestille analyser av kamp og treningsvideoer. SevenSix administratorer kan logge inn og besvare bestillinger ved å bruke verktøyene som ligger i plattformen til å skrive en rapportanalyse. Selve videobehandlingen skjer i et eksternt program, men når brukeren som skriver rapporten er ferdig med videobehandlingen kan han laste denne opp til SevenSix. Rapportene kan inneholde tekst, grafer, bilder og video.

Når rapportene er ferdige kan spilleren og hans trenere lese og diskutere rapporten på plattformen. Det er spilleren som eier dataene sine, og derfor kan kun brukere som har blitt invitert av spilleren se hans data.

Eksterne lenker: https://www.aftenbladet.no/aenergi/i/3nzEd/Haper-pa-jobb-etter-intens-cybersommer

Skjermbilder:

SevenSix